SERVICES
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,bridge-core-2.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

SERVICES

KORT SAGT – ALT UNDER TAGET!

Istandsættelse af uudnyttede eller eksisterende lokaler

Om det er køkken skabe, istandsættelse af værelser eller måske en første sal er vi klar med rådgivning og gode ideer. Så i får det bedste resultatat.

Udnyttelse af skunke

Druedahl ApS hjælper med dig med at få gavn af de kvadratmeter i huset, som du ikke udnytter. Ved at inddrage skunkrum kan det eksisterende værelse gøres større og mere anvendeligt.
Desuden opleves værelset som værende lysere og mere rummelige.

vinterhave-med-animering
Energivejledning og isolering

Druedahl ApS tilbyder at give dig gratis og uforpligtende energivejledning.

Er du interesseret i at blive vejledt i, hvad der kan gøres ved din bolig, så energiforbruget reduceres og du dermed reducerer omkostningerne til opvarmning, så kontakt os herom.

Gulve

Druedahl ApS ved, at et smukt trægulv giver boligen sjæl.
Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til dit hjem.

Trapper

Trappen behøver ikke kun at være et funktionelt middel mellem etagerne – den kan blive en integreret del af dit hjem, hvor designet fremhæver din boligs stil.

Vinduer

Der kan være mange grunde til, at man bør skifte sine vinduer. Udtjente og gamle vinduer er sandsynligvis både i dårlig stand og utætte. Med nye vinduer sikrer man sig en højere komfort, bedre isolering, lydreduktion og en pænere facade. Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist – og altid i de bedste materialer.

Døre

Udskiftning af vinduer og døre kan sagtens foregå året rundt – endda uden mærkbare gener for kunderne. Fremgangsmåden er en smule anderledes om vinteren end om sommeren.

Reoler og skabe

Ekstra opbevaringsplads er altid dejligt og ofte nødvendigt. Druedahl ApS specialtilpasser reoler og skabe på utraditionelle steder og dermed bliver pladsen i boligen udnyttet optimalt.

Terrasser

Hvad enten man bor i hus eller lejlighed giver en terrasser mulighed for at komme udendørs. Med fast gulv under fødderne og den nødvendige afskærmning kan man i sikkerhed og med stor komfort nyde den frie natur.

Badeværelser

Hele familien bruger forholdsvis meget tid på badeværelset. Derfor skal det være rengøringsvenligt og slidstærkt. Men samtidig skal et badeværelse være indbydende, stilfuldt, og passe i stilen med resten af boligen.

Køkkener

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde; Om aftenen til madlavning samt i weekenderne, til afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Renoveringsprojekter

Druedahl ApS påtager sig gerne specielt krævende renoveringsopgaver, hvor f.eks. den originale stil eller det original udseende skal bevares.