— Kort om os —

Om Druedahl

Og få mere at vide

— Tømrer & bygningssnedker i køge og omegn —

En alsidig byggevirksomhed

Virksomheden er beliggende i Ll. Skensved mellem Køge og Roskilde og beskæftiger gennemsnitlig 3 medarbejdere samt underentreprenører.

Vi håndterer alle former for tømrer- og snedkerarbejde indenfor privatbyggeri samt offentlig- og erhvervsbyggeri – hvor ingen opgave er for lille – og næsten ingen for stor.

Druedahl ApS sikre en helhedshåndtering af projekterne. Det vil sige, at al dialog og styring går gennem én person. På denne måde lettes arbejdet for kunden samtidig med, at der er garanti for, at alle aspekter i projekter bliver håndteret professionelt.

Gennem rådgivning, planlægning og et højt serviceniveau sikre vi, at effektivitet og kvalitet er det centrale i vores arbejde. Samlet har vi over 50 års erfaring, hvilket er garanten for, at de færdige projekter bygger på kundens ønsker, idéer og drømme.

Vi sørger for at have det rigtige værktøj til arbejdet og dermed sikrer en generelt højere standard. Vi kender vores håndværk og arbejder efter de “gamle” principper. Vi knokler for at du skal blive tilfreds. Vi er en alsidig byggevirksomhed med fokus på ægte håndværk.

— Mester —

Peter Druedahl

— Tømrer —

Per Madsen

— Tømrerlærling —

Shawn Mark Moligian

— Vil du vide mere? —

Få et gratis overslag eller besøg af energivejlederen

For yderligere informationer