— Vores services —

Renoveringsprojekter

Og få mere at vide

— Tømrer & bygningssnedker i køge og omegn —

Druedahl ApS påtager sig gerne specielt krævende renoveringsprojekter, hvor f.eks. den originale stil eller det original udseende skal bevares. Vi har stor erfaring og ekspertise med renoveringsprojekter, og der ikke den opgave, der er for stor for os. Vi samarbejder med kompetente samarbejdspartnere, så vi kan give dig den bedste renoveringsløsning. Vi arbejder for at opfylde dine ønsker og behov, og vi har øje for detaljerne.

Et renoveringsprojekt kan hurtigt blive til en stor mundfuld for de fleste. Der er mange ting, der skal tages stilling til, og det kan være stressende at befinde sig i byggerod. Men hos Druedahl ApS sørger vi gerne for dit renoveringsprojekt. Vi tager gerne hånd om projektet, så du får mere tid til andet. Vores ekspertise og professionalisme gør, at vi kan varetage alle typer renoveringsprojekter indenfor tømrerbranchen. 

— Tømrer & bygningssnedker i køge og omegn —

Vi går op i kvalitet, og vi går langt for vores kunders tilfredsstillelse. Står du overfor et renoveringsprojekt i Køge og omegn, så kontakt os gerne. Vi er din lokale tømrer og bygningssnedker, og vi klare opgaver lige fra lægning af nyt gulv, montering af nye vinduer og døre, samt montering af trapper. Kort sagt klarer vi alle typer tømreropgaver under taget. 

Mangler du inspiration til dit næste renoveringsprojekt, så tag gerne et kig i vores galleri over tidligere projekter. Har du brug for vejledning eller har du spørgsmål til muligheder og løsninger, så besvarer vi gerne. 

Vi arbejder for at få dig tættere på dit drømmehus. 

— Vil du vide mere? —
Få et gratis overslag eller besøg af energivejlederen
For yderligere informationer